Столичний суд заарештував чоловіка, який з ножем та молотком ганявся за дітьми

Столичний суд заарештував чоловіка, який з ножем та молотком ганявся за дітьми

Укрінформ
Солом’янський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без застави для 37-річного киянина, який з молотком та ножем переслідував чотирьох малолітніх дітей.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

«За клопотанням Київської місцевої прокуратури №9 Солом’янський райсуд столиці обрав безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для 37-річного киянина, який, перебуваючи на території Солом’янського району з молотком та ножем, переслідував чотирьох малолітніх дітей», - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі нагадали, що ця подія сталася 14 жовтня близько 15 години на вул. Іскрівській. Чоловік з ножем та молотком почав бігати за дітьми, які гралися у дворі. Перелякані діти звернулися по допомогу до перехожих, які й викликали правоохоронців.

Зловмисника було затримано неподалік від місця скоєння злочину. Під час поверхневого огляду у нього виявлено та вилучено ніж, молоток, скотч та мотузку.

Читайте також: Відбивали "викрадену дитину": у Києві на пасажирів маршрутки напали зі зброєю

Наразі киянину повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене із застосуванням холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

За вчинене йому загрожує до семи років позбавлення волі. Наразі досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-