На столичній Дарниці сталася масова бійка зі стріляниною, двоє поранених

На столичній Дарниці сталася масова бійка зі стріляниною, двоє поранених

Укрінформ
Унаслідок бійки зі стріляниною на столичній Дарниці, на вулиці Тростянецькій, поранення отримали двоє чоловіків, 20 та 26 років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“До чергової частини Дарницького управління поліції о 16:00 надійшло повідомлення, що біля розважальних закладів виникла масова бійка та один із учасників застосував зброю. Поліцейські встановили, що між невстановленими особами виник спочатку словесний конфлікт, а потім розпочалася бійка, у ході якої поранення отримали двоє молодиків - 20-ти та 26-ти років”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що потерпілих доставили до медичного закладу для надання необхідної допомоги, від подальшої госпіталізації вони відмовилися. За їх словами, під час бійки один із чоловіків вихопив предмет, схожий на пістолет, та зробив кілька пострілів, після цього всі учасники з місця втекли.

Читайте також: У Житомирі пасажир таксі вистрілив у водія

Під час огляду правоохоронці вилучили звідти п'ять набоїв до пристрою для відстрілу патронів травматичної дії. Крім того, поліцейські перевірили інформацію про замінування позашляховика, припаркованого поруч, і на днищі авто виявили закріплений GPS-навігатор.

Слідчими Дарницького УП ГУНП у м. Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) ККУ. Санкція статті карається позбавленням волі на строк до семи років.

Правоохоронці встановлюють усіх учасників конфлікту, а також причини та обставини цього кримінального правопорушення. Крім того, вони вивчають записи із камер відеоспостереження та спілкуються зі свідками події для об'єктивного розслідування цієї події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-