Шварценеггер сподівається, що Україна буде в ЄС

Шварценеггер сподівається, що Україна буде в ЄС

Укрінформ
Американський актор, екс-губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер сподівається, що в майбутньому в Україні буде мир і держава приєднається до ЄС.

Про це він заявив під час брифінгу в рамках бізнес-форуму Olerom Forum One, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я зустрічався сьогодні з Віталієм Кличком і в нас відбулася, дуже дякую, цікава бесіда про вибори у вашій країні. Досить інформативним був для мене цей обід, тому що в кожній державі, на кожному континенті - свої вибори. Сподіваюся, що в майбутньому у вас буде мир, і я бажаю вам економічного процвітання, економічного буму. Сподіваюся, що ви приєднаєтесь до Євросоюзу і поліпшите стандарти життя для всіх. Я вперше в Україні і я дуже щасливий, що мене запросили. Але я тут не через політику і тому мені не цікаво відповідати на політичні питання", - сказав Шварценеггер.

Читайте також: Шварценеггер привітав з днем ​​народження "Сару Коннор"

Він також розповів, що поки не мав часу познайомитися з Києвом, тому що після прильоту та обіду відразу поїхав на форум до Палацу спорту.

"Але я знаю, що це вражаюче місто. І я повернусь, - я пообіцяв це меру. Тим паче, що знімаю зараз фільм у Будапешті, в Угорщині. Завтра вранці я маю бути знову там - на репетиції, на зйомках певних сцен, тому, на жаль, навіть не можу у вашому місті переночувати, тому що в мене суворі обов'язки перед зйомками", - додав Шварценеггер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-