У приміщенні, де мало засідати АРМА, бомбу не знайшли — поліція

У приміщенні, де мало засідати АРМА, бомбу не знайшли — поліція

Укрінформ
Інформація про замінування будівлі у Києві за адресою Грінченка, 1, де мав відбутися тендер щодо центру "Парковий", виявилася неправдивою.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“О 09.00 до столичної поліції зателефонував чоловік, який повідомив, що замінована будівля на вулиці Бориса Грінченка у Шевченківському районі столиці. За адресою негайно прибули правоохоронці, працівники вибухотехнічної служби та кінологи. Фахівці ретельно обстежили установу та прилеглу територію. Під час перевірки приміщення жодних небезпечних предметів не виявили”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на момент обстеження з приміщення евакуювали понад 100 громадян.

Читайте також: У Києві "замінували" засідання АРМА щодо "вертолітного майданчика Януковича"

Повідомлення належним чином зареєстроване у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Шевченківського управління поліції. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) ККУ.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 11 жовтня працівників і відвідувачів будівлі, де мало відбутися засідання Тендерного комітету АРМА, щодо центру "Парковий", на вулиці Грінченка, 1, евакуювали через повідомлення про замінування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-