Офіцер украв два вертолітні двигуни з військової частини в Києві

Офіцер украв два вертолітні двигуни з військової частини в Києві

Фото
Укрінформ
У Києві командир роти охорони однієї з військових частин викрав два двигуни до вертольота МІ-8 з метою продати за їх кордон.

Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Центрального регіону України.

“5 жовтня військова прокуратура Дарницького гарнізону Центрального регіону України під час проведення невідкладних слідчих (розшукових) дій задокументувала факт викрадення лейтенантом ЗСУ, командиром роти охорони однієї з військових частин двох авіаційних двигунів ТВЗ-117А до вертольота МІ-8 балансовою вартістю близько 400 тис. грн”, - йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури, офіцер організував проїзд на територію військової частини заздалегідь підготовленого вантажного автомобіля, після чого завантажив авіадвигуни та вивіз їх з метою подальшого продажу за кордон. Проте під час вивезення правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК працівниками військової прокуратури Дарницького гарнізону Центрального регіону України спільно зі слідчими Дарницького управління поліції Головного управління Національної поліції в Києві та співробітниками Головного управління військової контррозвідки Департаменту контррозвідки СБУ.

Читайте також: Росіяни вкрали в України 30 тисяч вагонів і торгують ними - Геращенко

“Обидва авіаційні двигуни ТВЗ-117А до вертольота МІ-8, які злочинець намагався вивезти для продажу, вилучено під час огляду місця події”, - зазначається в повідомленні.

Наразі тривають першочергові слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-