Столична служба зайнятості провела конкурс есе

Столична служба зайнятості провела конкурс есе "Живи та працюй в Україні"

Укрінформ
Київський міський центр зайнятості 4 жовтня, у рамках заходу «Парад професій майбутнього», провів у Міжнародному дитячому центрі «Артек» у Пущі-Водиці конкурс на написання кращого есе «Живи та працюй в Україні».

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, участь у заході взяли понад 500 дітей з усієї України.

Зокрема, до складу журі конкурсу увійшли  фахівці служби зайнятості, представники «Укрзалізниці» та Національного технічного університету України (НТТУ) "Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського.

«Вдало вибрана професія - гарантія успішного майбутнього. Я бажаю вам здійснити свою мрію та отримати бажану професію і ніколи не зупинятись на досягнутому», - зазначила заступник директора Київського міського центру зайнятості Людмила Сульженко.

Читайте також: Столична служба зайнятості провела масштабне профтестування для молоді

За результатами роботи журі були нагороджені кращі команди, які зайняли призові місця. Вони отримали подарунки та подяки від служби зайнятості та «Укрзалізниці».

Нагадаємо, Київський міський центр зайнятості вже три роки поспіль співпрацює з Міжнародним дитячим центром «Артек» та допомагає школярам визначитись з майбутньою професією. 

«Одним із напрямків роботи служби зайнятості є профорієнтаційна робота зі школярами, яка включає в себе цілу низку заходів, спрямованих на розширення уявлень учнів про світ професій. Ми регулярно проводимо  різноманітні заходи з учнями загальноосвітніх навчальних закладів з метою інформування їх про світ професій та надання допомоги у виборі майбутньої професії» - зазначила начальник відділу організації профорієнтації та профнавчання Київського міського центру зайнятості Інна М'якота.

Крім цього, артеківці мали змогу пройти профтестування в мобільному центрі Київського міського центру зайнятості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-