Кілька годин у підвалі супермаркету: у Києві викрали дівчину на Центральному вокзалі

Кілька годин у підвалі супермаркету: у Києві викрали дівчину на Центральному вокзалі

Укрінформ
У Києві біля залізничного вокзалу дві жінки взяли у заручниці дівчину, яку запідозрили у крадіжці сумки з документами.

Вона кілька годин провела у підвальному приміщенні, поки її не звільнили працівники поліції, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"На лінію 102 столичної поліції надійшло повідомлення про те, що біля Центрального залізничного вокзалу дві жінки насильно посадили дівчину у машину і поїхали. Черговий негайно ввів оперативний план "Перехоплення" для розшуку автомобіля, а на місце виїхала слідчо-оперативна група. Під час відпрацювання орієнтування на вулиці Будівельників у Дніпровському районі патрульні зупинили авто, схоже за прикметами. У салоні перебували дві жінки – 39-річна водій та 40-річна пасажирка. Вони спочатку заперечували свою причетність до вчинення правопорушення, а потім зізналися, що забрали її (дівчину - ред.) із собою", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Відбивали "викрадену дитину": у Києві на пасажирів маршрутки напали зі зброєю

За словами автовласниці, біля вокзалу у неї зникла сумка з документами. Неподалік вони з подругою побачили групу підозрілих жінок і запідозрили їх у крадіжці. Коли ж ті заперечили свою причетність, забрали одну з них із собою з умовою повернути її, коли знайдеться сумка.

Далі жінки відвезли заручницю у власний магазин, де залишили у підвалі. Після цього поїхали у справах, тоді ж їх автомобіль зупинили поліцейські.

Заручницю правоохоронці звільнили і повернули родичам, а за фактом події розпочали кримінальне провадження за ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Правопорушниці дають покази, які ретельно перевіряють слідчі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-