У метро зняли скандальну рекламу з Ситником

У метро зняли скандальну рекламу з Ситником

Фото
Укрінформ
У столичному метрополітені зникла реклама із зображенням директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, реклама із фотографіями Ситника та написами "Я викрию топ-корупціонерів" знята з лайтбоксів на ескалаторних тунелях.

Раніше в коментарі Укрінформу Ситник назвав провокацією розміщення цієї реклами і повідомив, що має намір це оскаржити. Він запевнив, що з ним не погоджували зміст цієї реклами і йому невідомий її замовник.

Як відомо, відносини у сфері реклами регулюються законом "Про рекламу". У статті 8 цього закону йдеться, що в рекламі забороняється "вміщувати зображення фізичної особи або використовувати її ім'я без письмової згоди цієї особи".

Читайте також: Фірма-власник лайтбоксів у метро відмовилася коментувати рекламу із Ситником

Як повідомлялося, у столичному метрополітені 1 жовтня з'явилася реклама із зображенням директора НАБУ Ситника та із написом: "Я викрию топ-корупціонерів". Також в рекламі міститься анонс засідання Комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції, яке відбудеться 3 жовтня о 15 годині. У рекламі зазначається, що трансляція цього засідання комітету відбудеться на всіх каналах телебачення.

У порядку денному засідання антикорупційного комітету на середу йдеться, що директор НАБУ звітуватиме про діяльність Бюро за перше півріччя 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-