У центрі Києва діти-сироти проводять флешмоб до Дня усиновлення

У центрі Києва діти-сироти проводять флешмоб до Дня усиновлення

Укрінформ
На Софійській площі у столиці проходить флешмоб до Дня усиновлення за участю близько 50 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 

Участь в акції також беруть студенти-соціологи, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як розповів голова правління благодійного фонду «Зміни одне життя (Україна)», співорганізатор заходу Леонід Лебедєв, акція присвячена Дню усиновлення та має на меті привернути увагу суспільства до проблеми сирітства. 

«У флешмобі беруть участь діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які виконуватимуть певні активності, зокрема малюватимуть серце, аби привернути увагу суспільства й держави в цілому до проблеми сирітства в Україні», - зазначив він.

За його словами, до участі в заході долучилися 40-50 дітей віком 10-12 років, а також студенти, які навчаються у вишах за спеціальністю соціологія. Лебедєв зауважив, що подібна акція одночасно відбувається з 14-ї до 15-ї години в усіх обласних центрах України. 

Читайте також: В Україні кожна третя дитина потерпає від насильства батьків та бідності — Кулеба

Під час флешмобу для студентів-соціологів було запропоновано пройти різні випробування щодо практичної реалізації набутих знань, як працювати з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування.

Як відомо, 30 вересня в Україні відзначається День усиновлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-