У центрі столиці затримали

У центрі столиці затримали "мінера"-іноземця

Укрінформ
Із закладу швидкого харчування, розташованого у центрі Києва, евакуювали близько 150 осіб через повідомлення про замінування. У результаті ретельної перевірки вибухових пристроїв не виявлено.

Про це повідомляє у вівторок відділ комунікації поліції Києва.

«Вчора ввечері поліція Печерського управління поліції отримала інформацію, що у приміщені фаст-фуду на вулиці Хрещатик закладено вибухівку. На місце виклику негайно виїхали слідчо-оперативна група територіального управління поліції та спеціалісти профільних служб. Фахівці ретельно обстежили заклад та прилеглу територію: вибухонебезпечних та підозрілих предметів знайдено не було», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після комплексу оперативних заходів поліцейські швидко встановили чоловіка, який повідомив про замінування, та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушником виявився 25-річний громадянин іншої держави. У скоєному він зізнався. Зараз мотиви такого вчинку з'ясовує слідство.

Читайте також: У Києві замінували суд, що розглядає справу Януковича

Слідчим відділом Печерського управління поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання на строк до шести років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-