Робота Кличка на посаді мера не подобається чверті киян

Робота Кличка на посаді мера не подобається чверті киян

Опитування
Укрінформ
Третина жителів столиці, опитаних Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС), схвально оцінюють діяльність Віталія Кличка на посаді мера Києва.

Про це йдеться в результатах дослідження суспільно-політичних настроїв жителів міста Київ, яке КМІС провів у першій половині вересня.

"31,5% респондентів добре оцінюють діяльність В. Кличка на посаді мера міста, 39,4% - ні добре, ні погано, 25,1% - погано. Ще 4% не визначилися зі своєю оцінкою або відмовилися відповідати", - йдеться у дослідженні.

Водночас опитані кияни дали оцінку напрямку справ у столиці. Так, за даними КМІС, 49,4% респондентів вважають, що справи в Києві в цілому йдуть у неправильному напрямку, 38,9% - що у правильному напрямку. Ще 11,8% респондентів не змогли або відмовилися відповідати на запитання.

Читайте також: 60% інвестицій в Україну приходять до Києва - Кличко

Відповідне опитування громадської думки жителів Києва Київський міжнародний інститут соціології проводив із 4 по 13 вересня 2018 року. Методом телефонних інтерв'ю з використанням комп'ютера опитано 800 респондентів віком від 18-ти років, що проживають у столиці.

Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95 і без врахування дизайн-ефекту) не перевищує: 3,5% для показників близьких до 50%, 3,1% — для показників близьких до 25% або 75%, 2,3% — для показників близьких до 12% або 88%, 1,6% — для показників близьких до 5% або 95%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-