До Асоціації міст України приєдналися ще 40 місцевих рад - Кличко

До Асоціації міст України приєдналися ще 40 місцевих рад - Кличко

Укрінформ
До Асоціації міст України приєдналися ще 40 місцевих рад і на сьогодні кількість членів АМУ збільшилася до 742.

Про це заявив голова Асоціації міст України, мер Києва Віталій Кличко на засіданні правління асоціації перед XIV Українським муніципальним форумом, який відбудеться сьогодні в Тернополі, повідомляє прес-служба міської влади

«Мені приємно, що сьогодні ми приймаємо до лав асоціації міст ще 40 нових членів. До нас сьогодні звертаються місцеві ради, територіальні громади, які ухвалюють рішення про приєднання до Асоціації міст України. Це важливо для розвитку місцевого самоврядування, для втілення реформи з децентралізації. Адже разом ми сильніші, і ефективніше можемо відстоювати інтереси місцевих громад, розв'язувати проблеми, які є спільними для міст, містечок і селищ України», - відзначив Кличко.

Читайте також: З Києва до аеропорту “Бориспіль” запустять п’ять рейкових автобусів

Як повідомляється, 24 вересня в Тернополі відбудеться XIV Український муніципальний форум - «День діалогу з владою». Захід є щорічним зібранням Асоціації міст України і майданчиком для обговорення проблем забезпечення життєдіяльності територіальних громад та формування спільної позиції АМУ і органів державної влади.

У «Дні діалогу» в Тернополі візьмуть участь також Прем'єр-міністр України, члени уряду, народні депутати, Генеральний секретар Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Андреас Кіфер, спеціальний посланник уряду ФРН з питань реформ у галузях урядування та децентралізації в Україні Георг Мільбрадт, міжнародні експерти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-