У Києві знайшли мертвим іноземного інструктора Нацгвардії

У Києві знайшли мертвим іноземного інструктора Нацгвардії

Укрінформ
У Києві іноземець - інструктор Нацгвардії, імовірно, вкоротив собі віку.

Тіло чоловіка виявила квартирна хазяйка, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"До чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення від жінки, що вона виявила квартиранта без ознак життя", - йдеться у повідомленні.

Як розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин, особу загиблого встановлено - це громадянин іншої держави 1982 року народження, боєць спецзагону іноземної держави, інструктор Національної гвардії України. "На місці події вилучили стартовий пістолет, перероблений на травматичний, та редакційне посвідчення одного з українських інтернет-ресурсів на ім’я загиблого", - додав він.

Медичні працівники та судово-медичний експерт під час огляду виявили вогнепальне поранення у скроню. За попереднім висновком фахівців, чоловік скоїв самогубство, але остаточну причину смерті встановить експертиза.

Читайте також: День запобігання самогубствам: Супрун сказала, хто у зоні ризику

За словами знайомих, загиблий останнім часом вів відлюдний спосіб життя, а на сторінці у соціальній мережі він залишив песимістичний допис.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією – самогубство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-