Винуватцю смертельної ДТП у Києві оголосили підозру

Винуватцю смертельної ДТП у Києві оголосили підозру

Укрінформ
Винуватцю смертельної ДТП, що сталася у столиці на вулиці Ялтинській 9 вересня і у якій загинула жінка, повідомлено про підозру.

Про це у Facebook написав речник ГПУ Андрій Лисенко.

“Прокуратурою міста Києва повідомлено про підозру винуватцю ДТП, що сталася на вул. Ялтинській у Дарницькому районі столиці, внаслідок якої смертельно травмовано 50-річну жінку”, - написав Лисенко.

Він нагадав, що ця ДТП сталася 9 вересня близько 05.40, коли водій автомобіля «Chevrolet», грубо порушуючи правила дорожнього руху, проїхав перехрестя по вулиці Ялтинській у напрямку вулиці Бориспільської на червоний сигнал світлофора.

За словами речника ГПУ, не впоравшись з керуванням, чоловік виїхав за межі проїзної частини на тротуар, де продовжив рух та здійснив наїзд на 50-річну жінку-пішохода, яка від отриманих травм померла на місці події.

Лисенко зазначив, що після зіткнення чоловік був затриманий свідками аварії, а згодом і правоохоронцями, при проведенні медичного освідування вміст алкоголю у крові водія становив 1,58 проміле.

Речник ГПУ додав, що винуватця цієї ДТП поліцейськими було затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілому) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Смертельна ДТП в Одесі: суд заарештував підозрюваного

“Прокуратурою міста погоджено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, - наголосив Лисенко.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю у Дарницькому районі Києва водій Chevrolet Lacetti на великій швидкості збив жінку, яка від отриманих травм померла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-