Конфлікт у київській маршрутці закінчився “вбивством через необережність”

Конфлікт у київській маршрутці закінчився “вбивством через необережність”

Укрінформ
У Києві під час конфлікту у маршрутному автобусі загинув чоловік, іншого затримали за підозрою у вбивстві через необережність.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"До Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Великій Кільцевій лежить чоловік без свідомості. За вказаною адресою відразу прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці оглянули місце події та опитали можливих свідків. Попередньо відомо, що на зупинці громадського транспорту у маршрутному автобусі між двома чоловіками стався конфлікт. У результаті один із них штовхнув іншого, від чого той втратив рівновагу, випав на вулицю і вдарився головою. Від отриманої травми потерпілий помер у кареті "швидкої". Наразі поліцейські встановлюють його особу. Іншого учасника конфлікту затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 43-річний уродженець Житомирської області", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Києві зіштовхнулися тролейбус і маршрутка: четверо - у лікарні

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-