СБУ припинила діяльність нарколабораторії у Києві

СБУ припинила діяльність нарколабораторії у Києві

Фото
Укрінформ
Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ припинили у Києві діяльність угруповання, яке спеціалізувалося на виготовленні та збуті наркотиків і реалізації боєприпасів.

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

"Оперативники спецслужби встановили, що зловмисники в орендованій в столиці квартирі організували виготовлення психотропної речовини амфетамін, який збували клієнтам під замовлення. Правоохоронці затримали трьох учасників угруповання згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу в гаражі під час реалізації чергової партії амфетаміну", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Київщині затримали "амфетамінових" злодіїв

Під час слідчих дій за місцями розташування нарколабораторії та проживання фігурантів справи співробітники СБУ вилучили майже 700 грамів амфетаміну, півкілограма марихуани, дві гранати РГД-5, 80 набоїв калібру 7,62 мм та понад 1,2 тисячі доларів США.

СБУ припинила діяльність нарколабораторії у Києві / Фото: ssu.gov.ua

Затриманим оголошено про підозру в скоєнні злочинів, передбачених відповідними статтями Кримінального кодексу України. Наразі слідчі підготували клопотання щодо обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Триває досудове слідство.

 Фото: ssu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-