У Києві відкрили рух на перетині вулиць Теліги та Кирилівської

У Києві відкрили рух на перетині вулиць Теліги та Кирилівської

Фото
Укрінформ
Капітальний ремонт шляхопроводу на перетині вул. Олени Теліги та Кирилівської завершений, тому обмеження руху знято.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"У останні два літніх місяці, в липні та серпні, фахівці комунальної корпорації "Київавтодор" завершили капітальний ремонт вулиць Олени Теліги, Ярославів Вал, Леонтовича, Генерала Родимцева, Назарівської, Набережного шосе, бульвару Академіка Вернадського тощо", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що дорожники також капітально відремонтували покриття проїжджої частини шляхопроводу на перетині вул. Олени Теліги та Кирилівської, завдяки чому сьогодні вночі було знято обмеження руху транспорту. Наразі продовжуються роботи з ремонту прогонових будов шляхопроводу.

Крім того, на завершальному етапі перебуває капремонт дорожнього покриття транспортних розв’язок біля станцій метро «Харківська», «Позняки», «Осокорки», в активній фазі – капітальний ремонт просп. Академіка Палладіна та шляхопроводу, який розташований на цьому проспекті, вулиць Заболотного, Сім’ї Кульженків, Алматинської.

Читайте також: Через велозмагання "Київська Сотка" у столиці перекриють рух

Триває капремонт шляхопроводу на перетині просп. Комарова та б-ру Вацлава Гавела, транспортної розв’язки на перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Гната Юри та Володимира Покотила, шляхопроводу на вул. Алматинській.

Фото: kyivcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-