На Київщині затримали

На Київщині затримали "амфетамінових" злодіїв

Фото
Укрінформ
Правоохоронці затримали трьох столичних жителів, які виготовляли та збували амфетамін в особливо великих розмірах.

Про це у Facebook повідомляє поліція Київської області.

"Працівники слідчого управління поліції Київщини спільно з військовою прокуратурою Київського гарнізону та співробітниками СБУ в рамках відкритого кримінального провадження затримали трьох жителів столиці. Поплічники віком від 31 до 36 років займалися виготовленням та збутом амфетаміну в особливо великих розмірах на території Києва та столичної області", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ролі злочинна група розподілила наступним чином: два рідні брати у гаражі влаштували лабораторію із виготовлення наркотиків, готовий амфетамін зберігали у власній квартирі, а знаходив клієнтів та збував товар найстарший учасник угрупування.

На Київщині затримано амфетамінових злодіїв

Чоловіки не працювали без отримання завдатку від замовників, сума якого складала 30 % від загальної вартості товару. Незаконний бізнес тривав впродовж цього року.

Читайте також: У Києві судитимуть банду, яка збувала наркотики через "закладки"

Під час санкціонованих обшуків за місцем перебування зловмисників правоохоронці вилучили амфетамін, гроші, отримані злочинним шляхом, прилади для виготовлення наркотичних засобів та психотропних речовин, а також гранати та набої. Вилучене буде направлене на відповідні експертизи.

Наразі розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263, ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України триває. Вирішується питання щодо обрання відносно затриманих запобіжних заходів. Чоловікам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нині затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-