Влада Києва заперечує, що воду промивають

Влада Києва заперечує, що воду промивають "потрійним хлором"

Укрінформ
Інформація, що розповсюджується у соцмережах, про нібито промивку мереж хлором у потрійній концентрації з п’ятниці до понеділка не відповідає дійсності.

Подібна фейкова інформація сьогодні розповсюджена ще й у Харкові, Кропивницькому, Одесі, повідомляє КМДА із посиланням на ПрАТ "АК "Київводоканал".

"Промивка мереж, які обслуговує "Київводоканал" відбувається виключно за графіком, узгодженим зі всіма службами міста. Більш того, про цей захід заздалегідь обов’язково повідомляються всі мешканці, чиї будинки потрапляють у зону промивки через офіційний сайт "Київводоканалу", ЗМІ, соціальні мережі, оголошення на дверях під’їздів", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Київводоканалі запевнили, що питна вода буде чистою — хлору достатньо

У компанії наголошують, що промивання виконується протягом шести годин виключно у нічний час із випуском промивочної води в каналізаційну систему, тобто без подачі в будинки. Після проведення робіт обов’язково береться аналіз води і тільки після отримання результату приймається рішення щодо подачі води у внутрішньобудинкову мережу, тобто безпосередньо у домівки людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-