Поліція відкрила справу за фактом бійки між футбольними фанатами

Поліція відкрила справу за фактом бійки між футбольними фанатами

Укрінформ
Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом бійки між футбольними вболівальниками в одному із пабів у Печерському районі столиці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство). Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі”, - йдеться у повідомленні.

У столичній поліції нагадали, що бійка між футбольними фанатами київського “Динамо” та амстердамського “Аяксу” сталася 28 серпня на вулиці Великій Васильківській у Печерському районі столиці.

На місці події правоохоронці затримали 9 активних її учасників, а згодом – ще 25 правопорушників.

“Усіх доставили до Печерського управління поліції. З місця вилучили залишки фаєрів та бруківку, яка була замотана у пакети”, - додали у столичній поліції.

Працівники поліції встановили анкетні дані усіх учасників конфлікту, дев’ятьох затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу.

Читайте також: У Києві побилися футбольні фанати

Як повідомлялося, 28 серпня в Києві футболісти "Динамо" завершили внічию матч у відповідь раунду плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА з голландським клубом "Аякс". У першій грі перемогли амстердамці - 3:1.

М'ячів на НСК "Олімпійський" не було забито - 0:0.

Таким чином, "Аякс" вийшов до групового етапу Ліги чемпіонів, а "Динамо" гратиме у групі Ліги Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-