Такі заходи, як Workout Fest допоможуть Києву стати найспортивнішим містом Європи - КМДА

Такі заходи, як Workout Fest допоможуть Києву стати найспортивнішим містом Європи - КМДА

Фото
Укрінформ
У столиці відбувся грандіозний фестиваль здорового способу життя Workout Fest. На одній із кращих локацій Києва - біля Арки Дружби народів конкурсанти боролися за звання найсильнішого атлета країни.

Про це йдеться на сайті КМДА.

«Головний принцип Street Workout – свобода, тренування коли завгодно і де завгодно, в тому числі просто неба на спортивних майданчиках. І в нашій столиці є всі умови для таких тренувань, місто виділяє значні кошти на розвиток спортивної інфраструктури. А це понад 520 млн. грн. на рік на всю сферу спорту. Ми відкриваємо спортивні майданчики, стадіони, а також підтримуємо проведення різноманітних змагань у Києві. Минулого року ми з успіхом провели «Євробачення», в травні цього року – фінали Ліги чемпіонів, а 28 вересня будемо проводити WBC-конгрес, куди приїдуть боксери з усього світу. Залучення киян до спорту та здорового способу життя – один з наших пріоритетів. Впевнений, що проведення таких заходів, як Workout Fest-2018 допоможе зробити Київ найбільш спортивним містом Європи», - зазначив заступник міського голови – секретар Київради Володимир Прокопів.

Особливістю цьогорічного чемпіонату Workout Fest-2018 стало розширення вагових категорій дисципліни Streetlifting і додавання жіночої категорії, а також збільшення кількості учасників в дисципліні Workout Freestyle. Окрім того, програма рекордів була доповнена номінаціями для дітей: «Підтягування на турніку», «Віджимання на брусах», «Віджимання від підлоги».

«World Street Workout and Streetlifting є першою федерацією в світі, яка почала проводити міжнародні фестивалі здорового способу життя. Проводиться робота не тільки по великих містах, а й по віддалених містечках і селах. Федерацією було встановлено вже понад 1500 спортивних майданчиків та проведено понад 2500 безкоштовних лекцій і семінарів. Важливо не забороняти вживання, а давати альтернативу у вигляді спортивної активності і фізичного розвитку», - зазначив Президент Федерації World Street Workout & Streetlifting, керівник федерації Street Workout Ukraine Денис Мінін.

Читайте також: У Києві проходить фестиваль здорового способу життя

Міжнародний фестиваль здорового способу життя Workout Fest проводиться за підтримки мера міста Києва Віталія Кличка. За його словами, завдяки діяльності організації Street Workout понад 2 мільйонів осіб по всьому світу відмовилися від шкідливих звичок – алкоголю і тютюну.

Загалом на чемпіонаті з найпопулярнішого спортивного руху Street Workout у столиці зустрілися понад 180 учасників із 34 міст України та понад 20 атлетів з 14 країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-