До Дня Незалежності Кличко провів телеекскурсію оновленими маршрутами Києва

До Дня Незалежності Кличко провів телеекскурсію оновленими маршрутами Києва

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко в ефірі святкового телемарафону до Дня Незалежності провів екскурсію оновленими туристичними маршрутами столиці.

Разом із ведучою Кличко пройшовся оновленими сходами з Пейзажної алеї до Подолу та частиною нового маршруту, який в майбутньому з’єднає Пейзажну алею з Аркою дружби народів, повідомляє прес-служба політика.

"Ніхто не піде в парк, якщо він нагадуватиме сміттєзвалище. Зелені зони мають виглядати так, щоб у них з комфортом відпочивали і кияни, і туристи. Як ця, наприклад. Кожен гість, який приїжджає до нас, має їхати з Києва з бажанням повернутися сюди разом зі своїми друзями. Ми сьогодні ремонтуємо, робимо привабливими ключові локації міста - ті, які відвідує багато людей", - зазначив мер столиці.

Він згадав, що підлітком працював екскурсоводом у столиці. Тому добре знає історію міста та історичні місця Києва.

"Це допомагає мені і зараз. Всім гостям, своїм друзям, які відвідують Київ, я розповідаю про історію нашого чудового міста", - відзначив Кличко.

Читайте також: Кличко привітав українців з Днем Незалежності: Налаштуйтеся на перемогу

Нагадаємо, у червні цього року в столиці відкрили оновлені сходи з Пейзажної алеї до урочища Гончарі-Кожум’яки та частину туристичного маршруту від сходів до Андріївського узвозу і Алеї художників. У майбутньому новий туристичний маршрут завершуватиметься біля Арки дружби народів - після реконструкції другої черги парку “Володимирська гірка” та зведення пішохідного мосту між гіркою та Аркою дружби народів. Міст планують відкрити до літа наступного року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-