Винні у руйнуванні на Антоновича повинні відшкодувати збитки - влада Києва

Винні у руйнуванні на Антоновича повинні відшкодувати збитки - влада Києва

Укрінформ
У Київській міській державній адміністрації наголосили, що винні у пошкодженні дорожнього покриття на вулиці Антоновича повинні відшкодувати збитки. 

Про це під час брифінгу повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"На вулиці Антоновича відбулося пошкодження дорожнього покриття, відбулися провали. На сьогодні відновлено повністю рух по вулиці Антоновича. По цій вулиці відбулася прокладка теплових мереж, були вириті котловани, і потрапляння потоку води в котловани спричинило пошкодження дорожнього-покриття", - сказав Пантелеєв.

За його словами, наразі для з’ясування обставин працює спеціальна комісія. 

Читайте також: Після зливи у столиці відновили рух вулицею Антоновича

"Це попередній аналіз ситуації, буде працювати комісія і винним буде пред’явлено претензію на відшкодування тієї шкоди, яка була заподіяна дорожньому покриттю і тротуарам по вулиці Антоновича", - зазначив він. 

Як повідомлялось, 18 серпня ділянку проїжджої частини вул. Антоновича вiд вул. Фізкультурної до Жилянської було зруйновано вночі внаслідок негоди. На Антоновича, на замовлення КП «Київтепленерго», ведуться роботи з прокладання теплової мережі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-