У Києві впіймали

У Києві впіймали "злодія в законі" Дато Агджабединського

Фото, відео
Укрінформ
Працівники поліції Київської області затримали «злодія в законі» із кримінальним прізвиськом «Дато Агджабединський».

Про це у Facebook написав перший заступник глави Нацполіції — начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін.

“Вчора ввечері працівники поліції Київської області затримали «злодія в законі», 1985 р.н., кримінальне прізвисько «Дато Агджабединський». Цей «турист» затримувався й раніше правоохоронцями Києва та Львова в травні поточного року, та по ньому вже приймалося рішення про видворення з території України із забороною в’їзду на 3 роки. Але він знов прибув до нашої країни, і він тут такий не один виконавець завдань ФСБ: десь ховаються такі гастролери, як «Нодар Руставський», «Антимос», «Паата Кутаїський», «Лаша Сван», «Куцу» та ін”, - написав Аброськін.

За його словами, практично кожному із “злодіїв у законі” заборонений в'їзд до України. «Ми їх затримуємо, поміщаємо згідно з рішенням суду до пунктів тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, але потім нове рішення апеляційної інстанції - і їх звільняють, бо це ж «негуманно», - додав Аброськін.

Читайте також: Поліція назвала “цифру” дитячих самогубств за 2018

Він також висловив переконання, що “якщо когось і не зможемо посадити за грати, то точно зробимо все від нас залежне, аби викинути геть із нашої країни; іншого шляху не існує”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-