Киянина судитимуть за заклики до розправи над безпритульними тваринами

Киянина судитимуть за заклики до розправи над безпритульними тваринами

Укрінформ
Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 43-річного киянина, який підозрюється у закликах до розправи над безпритульними тваринами.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Київ.

«Під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №10 слідчим відділом Шевченківського управління поліції ГУНП України в м. Києві завершено досудове розслідування стосовно 43-річного киянина за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2, ч. 3 ст. 300 КК України (виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості)», - йдеться у повідомленні.

Згідно з висновками експертизи, яка проводилася в межах даного кримінального провадження, публічні виступи та висловлювання вказаної особи кваліфіковано як такі, що пропагують культ насильства та жорстокості до бездомних тварин, заклики до їх вбивства та підбурювання інших осіб до скоєння подібних дій.

Читайте також: Справа киянина, який викинув із сьомого поверху цуценя вівчарки, - вже у суді

Сторони у кримінальному провадженні вже ознайомилися з матеріалами досудового слідства, обвинувальний акт відносно вказаної особи скеровано до Шевченківського районного суду м. Києва для розгляду по суті.

Як повідомляв Укрінформ, Київська місцева прокуратура №2 направила до Дарницького райсуду обвинувальний акт стосовно 44-річного киянина, який викинув із 7 поверху цуценя німецької вівчарки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-