На Київщині впіймали п'яного водія, який збив поліцейського

На Київщині впіймали п'яного водія, який збив поліцейського

Укрінформ
На Київщині затримано водія, який, перебуваючи напідпитку, збив поліцейського і втік з місця події.

Про це інформує відділ комунікації поліції в Київській області.

“У селі Бобриця група реагування патрульної поліції, забезпечуючи правопорядок та  безпеку дорожнього руху на дорогах Києво-Святошинського району, зупинила автівку «ВАЗ», водій якої викликав підозру. У салоні автомобіля перебувало ще двоє пасажирів.  Візуально поліцейські встановили, що чоловік знаходиться за кермом у стані алкогольного сп’яніння. На вимогу правоохоронців вимкнути двигун та вийти з автівки водій не відреагував. Натомість він натиснув на педаль газу і зірвався з місця, травмувавши працівника поліції”, - йдеться у повідомленні.

Поліцейського було доправлено до лікарні, де йому діагностували травму голови та забиття тіла.

Зазначається, що невдовзі група реагування патрульної поліції наздогнала цього водія і затримала його у порядку ст. 208 КПК України. Наразі 31-річний чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Читайте також: Смертельна ДТП у Києві: таксист перебував під впливом наркотиків

За керування автотранспортом у нетверезому стані відносно правопорушника складено адміністративний протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння) Кодексу України про адміністративне  правопорушення.

За фактом заподіяння тілесних ушкоджень поліцейському відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Чоловіку оголошено підозру, йому загрожує позбавлення волі до п’яти років.    

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-