Смертельна ДТП у Києві: таксист перебував під впливом наркотиків

Смертельна ДТП у Києві: таксист перебував під впливом наркотиків

Укрінформ
Столичні правоохоронці затримали водія таксі, у ДТП за участю якого загинула жінка. За попередньою інформацією, водій перебував під впливом наркотичних засобів.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

“Повідомлення щодо автопригоди надійшло до чергової частини столичної поліції вчора о 22:45. Слідчі провели огляд місця події, а також опитали можливих свідків та очевидців. На цей час встановлено: 37-річний водій автомобіля Opel Astra, який рухався проспектом Леся Курбаса з боку вулиці Академіка Корольова в напрямку бульвару Вацлава Гавела, не впорався з керуванням і допустив виїзд автомобіля за межі проїжджої частини, де зіткнувся з бетонною огорожею мосту”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок цієї ДТП пасажирка – 41-річна мешканка Чернігівської області – від отриманих тілесних ушкоджень померла у кареті «швидкої».

Читайте також: У Києві у нічній ДТП загинула пасажирка таксі

Правоохоронці затримали водія у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він відмовився здавати аналіз на вміст алкоголю та наркотиків, але, за попереднім висновком лікаря-нарколога, чоловік перебував під впливом наркотичних засобів. Слідчі готують клопотання щодо примусового відібрання біологічних зразків для проведення аналізів.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження правоохоронці встановляють механізм та причини ДТП.

Як раніше повідомляв Укрінформ, у ніч проти п'ятниці 17 серпня, у Солом'янському районі Києва в результаті дорожньо-транспортної аварії за участю таксі Opel Astra загинула жінка - пасажирка таксі.

Фото: Еспресо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-