У Києві затримали п'яного водія, який збив пішоходів і втік з місця ДТП

У Києві затримали п'яного водія, який збив пішоходів і втік з місця ДТП

Фото, відео
Укрінформ
Столичні патрульні поліцейські затримали водія, який на великій швидкості збив пішоходів і втік з місця ДТП, та пасажира автомобіля. Обоє чоловіків мали ознаки алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє Патрульна поліція у Facebook.

“Виклик про ДТП з потерпілими на вулиці Милославській надійшов патрульним поліцейським сьогодні зранку. Негайно прибувши на місце події, інспектори з'ясували: на пішохідному переході автомобіль Audi на великій швидкості здійснив наїзд на групу осіб. У результаті, один чоловік отримав тілесні ушкодження, ще троє людей - жінка з двома дітьми - змогли уникнути зіткнення, однак перебували у шоковому стані. Автомобіль Audi з місця пригоди втік”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поки лікарі швидкої надавали невідкладну допомогу потерпілому, патрульні встановили, що авто Audi було на іноземній реєстрації, й у салоні перебувало двоє осіб. Також очевидці події надали опис водія та пасажира й вказали, що транспортний засіб, причетний до ДТП, поїхав у напрямку вулиці Закревського.

Патрульні оперативно виявили авто Audi, схоже за орієнтуванням, покинуте на трамвайних коліях на вулиці Закревського. Особи, які перебували в автомобілі, почали втікати. До пошуків осіб, причетних до вчинення ДТП, було залучено усі екіпажі Деснянського району міста. У результаті, патрульні затримали водія та пасажира, ймовірно, причетних до вчинення ДТП з потерпілими. Обоє чоловіків мали ознаки алкогольного сп'яніння.

Читайте також: Лобове зіткнення на Вінниччині: травмовані троє дорослих і двоє дітей

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу, якій і передали затриманих. Потерпілого чоловіка шпиталізували до лікарні. Надалі справою займатимуться слідчі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-