У гаражі екс-бійця батальйону

У гаражі екс-бійця батальйону "Київ-2" знайшли арсенал зброї

Фото
Укрінформ
У Києві військова прокуратура виявила арсенал зброї та боєприпасів.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

“14 серпня військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України під час проведення невідкладних слідчих (розшукових) дій, а саме обшуків в одному із гаражних кооперативів в м. Києві, виявлено місце зберігання великої кількості вогнепальної зброї, боєприпасів до неї та вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу”, - йдеться в повідомленні.

Зокрема, за даними прокуратури, виявлено 4 ручних протитанкових гранатомети (2 - РПГ 26, 2 - РПГ 22), 4 міни МОН-50, 25 тротилових шашок вагою 200 гр. кожна, 4 тротилових шашки вагою 400 гр., близько 2 кг пластиду, 27 гранат РГД 5, 15 гранат Ф-1, 1 тротилова шашка, 12 електродетонаторів та одна запальна трубка, понад 4 тисячі набоїв до автоматичної зброї.

Як стверджують в прокуратурі, вказаним гаражним приміщенням користується колишній військовослужбовець батальйону «Київ-2».

Читайте також: На Дніпропетровщині знайшли 8 кг вибухівки, 60 гранат та 16 ящиків патронів

На даний час тривають першочергові слідчі дії, в подальшому планується затримання колишнього військовослужбовця батальйону «Київ-2» в порядку ст. 208 КПК України, підготовка повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України та клопотання до суду про обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Фото:  Військова прокуратура Центрального регіону

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-