Поліцейському, який побив чоловіка на

Поліцейському, який побив чоловіка на "Контрактовій”, повідомили про підозру

Укрінформ
Київська місцева прокуратура №7 повідомила про підозру співробітнику управління поліції в метрополітені за фактом побиття громадянина на станції метро «Контрактова площа». 

Про це інформує прес-служба столичної прокуратури.

"Встановлено, що 8 липня поточного року між 23-річним поліцейським та 62-річним потерпілим відбулась словесна перепалка через начебто некоректну поведінку правоохоронця. Надалі суперечка переросла у конфлікт, під час якого працівник поліції без явної необхідності наніс чоловіку не менше 10 ударів кулаками та гумовим кийком по голові, тілу і ногам. При цьому поліцейський не припинив побиття чоловіка навіть, коли останній впав на підлогу та вже не становив для нього небезпеки", - зазначили у відомстві.

Досудове розслідування за фактом розпочалося після появи публікації про цей інцидент у ЗМІ.

На сьогодні місцевою прокуратурою установлені та допитані учасники конфлікту, співробітники метрополітену, а також пасажири, які стали випадковими свідками цієї події.

Читайте також: У Києві шахрай "вкрав" комунальний кінотеатр

За результатом проведених слідчих дій працівнику поліції повідомлено про підозру за ст. 126 КК України (побої і мордування).

Також підготовлено клопотання про обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади на час проведення досудового слідства. 

Фото: Прокуратура Києва, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-