На Київщині внаслідок ДТП загинули троє людей, ще троє травмовані

На Київщині внаслідок ДТП загинули троє людей, ще троє травмовані

Фото
Укрінформ
На автодорозі Бориспіль – Дніпро водій автомобіля, виконуючи маневр обгону, допустив зіткнення з автівками, що рухались у протилежному та попутному напрямках. 

Про це повідомляє ГУ Національної поліції Київської області у Facebook.

“Учора, 12 серпня, близько 19 год. на 71 км автодороги Бориспіль – Дніпро, поблизу с. Хоцьки Переяслав-Хмельницького району, 56-річний водій автомобіля DACIA Logan, рухаючись у напрямку міста Дніпро, при маневрі обгону виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з автомобілем DAEWOO Lanos. Повернувшись на свою смугу руху, він допустив зіткнення із автомобілем SsangYong, що рухався у попутному напрямку”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після цього водій автомобіля DACIA Logan знову виїхав на протилежну смугу руху, де сталося зіткнення ще з двома автомобілями DAEWOO Lanos та ВАЗ 21102.

Читайте також: В Угорщині перекинувся мікроавтобус із українцями, 14 постраждалих

Внаслідок цієї ДТП 56-річний водій автомобіля DACIA Logan загинув на місці, а водій автомобіля DAEWOO Lanos, 55-річний чоловік, та 62-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень померли на місці аварії. Уточнюється, що ще троє пасажирів цього автомобіля отримали травми різного ступеня тяжкості та доправлені до районної лікарні.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Працівники поліції встановлюють всі обставини та причини ДТП, опитують учасників та свідків дорожньої аварії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-