Поліція просить допомоги у розшуку винуватця ДТП біля метро “Сирець”

Поліція просить допомоги у розшуку винуватця ДТП біля метро “Сирець”

Укрінформ
Столична поліція просить громадян допомогти розшукати чоловіка, який, за словами свідків, спровокував ДТП ввечері 7 серпня поблизу станції метро “Сирець” у Києві, внаслідок якої загинула людина.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

“За показами свідків, дорожньо-транспортну пригоду спровокував пішохід-порушник – чоловік, якому близько 50-ти років. Слідчі звертаються до громадян, які стали очевидцями події і можуть описати цього чоловіка, та до водіїв, відеореєстратори яких могли зафіксувати правопорушника, із проханням надати покази та допомогти у його розшуку”, - йдеться у повідомленні.

Номер телефону слідчого управління: (044) 271-99-22.

Читайте також: У Києві Skoda влетіла у три авто, є загиблий

Як повідомлялося, поліція відкрила провадження за фактом ДТП, що сталася 7 серпня ввечері, поблизу станції метро "Сирець" у Києві, внаслідок якої загинув чоловік.

 За інформацією поліції, вчора близько 20:00 32-річний водій автомобіля Skoda, уникаючи наїзду на пішохода, який вибіг на дорогу у невстановленому місці, втратив керування та зіткнувся з трьома припаркованими автомобілями Hyundai, Dacia та  SsangYong. 

У результаті зіткнення  Skoda збила 30-річного чоловіка, який у цей час садив свого 3-річного сина у Hyundai, і перевернулася. Медичні працівники надавали допомогу чоловіку, однак від отриманих травм він помер у кареті "швидкої". Лікарі оглянули дитину, зараз її життю і здоров'ю нічого не загрожує.

За словами свідків, водій автомобіля Skoda перевищував дозволену швидкість.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-