На Печерську затримали молодика, який обливав фарбою автівки

На Печерську затримали молодика, який обливав фарбою автівки

Фото
Укрінформ
У Києві на Печерську затримали молодика, який на бульварі Дружби Народів стрибав по припаркованих автомобілях та обливав їх фарбою.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"На спецлінію 102 зателефонував чоловік та повідомив, що на бульварі Дружби Народів невідомий стрибає по припаркованих автомобілях. Співробітники полку поліції особливого призначення за кілька хвилин спіймали зловмисника. Ним виявився 24-річний місцевий мешканець. Записи з камер відеонагляду та покази свідків підтвердили причетність молодика до вчинення хуліганських дій. Поліцейські прийняли заяви у власників двох автомобілів. Сума завданого діями зловмисника збитку встановлюється", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що молодика доставили до Печерського управління поліції для з’ясування обставини. У своїх поясненнях хлопець вказав, що він блогер і знімав відео для своєї сторінки в соцмережі.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудового розслідування. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі. Молодика відпустили під особисте зобов’язання.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-