Прокуратура судиться через самовільну забудову на Березняківській

Прокуратура судиться через самовільну забудову на Березняківській

Укрінформ
Київська місцева прокуратура №4 у суді вимагає скасувати державну реєстрацію права власності на об’єкти нерухомості, розташовані на самовільно зайнятій земельній ділянці вартістю понад 12 млн грн на вул. Березняківській,15 у Дніпровському районі столиці.

Про це інформує прес-служба столичної прокуратури.

"У ході розслідування кримінального провадження з'ясувалося, що приватний підприємець всупереч закону незаконно звів на земельній ділянці, що належить до комунальної власності, автостоянку, приміщення для ремонту автомобілів та пункт охорони. У подальшому на підставі сфальсифікованих документів, поданих до Державного реєстру прав на нерухомість, підприємець зареєстрував за собою право власності на самовільно збудовані об’єкти", - йдеться у повідомленні.

У зв'язку з цим місцева прокуратура направила позов до Окружного адміністративного суду міста Києва про скасування незаконного рішення про державну реєстрацію права власності на самочинно збудовані об’єкти.

Читайте також: У Мінрегіоні розповіли, як планують оновити старі будинки

Також зазначається, що на вимогу прокуратури рішенням Господарського суду міста Києва підприємця зобов'язано повернути територіальній громаді спірну ділянку та звільнити її від незаконних будівель і споруд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-