Бійка на

Бійка на "Лісовій": справу молодика, який напав на пенсіонера передали в суд

Укрінформ
Київська місцева прокуратура № 3 направила до суду обвинувальний акт стосовно 24-річного громадянина Грузії, який у травні спричинив 64-річному чоловіку черепно-мозкову травму під час конфлікту біля станції метро "Лісова".

Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

 "На сьогодні досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні завершено. Обвинувальний акт скеровано до Деснянського районного суду м. Києва для розгляду по суті", - йдеться у повідомленні.

Іноземцеві інкримінують скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю (хуліганство), вчиненому групою осіб. Молодику загрожує до 4 років позбавлення волі.

Читайте також: Трьох учасників бійки на "Лісовій" суд відпустив на поруки депутатів

Як повідомлялося, 25 травня на території торгівельного центру «Bazar» літній чоловік відреагував на зневажливе ставлення робітника ринку до жінки та зробив йому зауваження. Тоді 24-річний молодик разом із невстановленими особами вдарив пенсіонера кулаком в обличчя, спричинивши йому закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

26 травня правоохоронці затримали чоловіка. Йому повідомили про підозру, а суд відправив чоловіка під цілодобовий домашній арешт.

27 травня кілька десятків агресивно налаштованих молодиків пошкодили його торгову точку та влаштували сутичку із поліцейськими, зокрема кидали каміння. Тоді постраждало троє правоохоронців. 34 особи доправили до поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-