Службовий пес допоміг поліцейським затримати палія автівки

Службовий пес допоміг поліцейським затримати палія автівки

Фото
Укрінформ
У Києві службовий пес допоміг оперативникам затримати зловмисника, який підпалив автівку знайомого і втік.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Вночі до чергової частини Голосіївського управління поліції зателефонував 36-річний киянин та повідомив, що на вулиці Золотоніській горить його автомобіль. На виклик терміново виїхали автопатрулі, слідчо-оперативна група, кінологи, рятувальники, лікарі "швидкої", - йдеться у повідомленні.

Як розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин, на місці події правоохоронці виявили взуття та годинник. Службовий собака взяв слід та привів поліцейських до будинку, де переховувався зловмисник.

Читайте також: Отруйна шаурма у Києві: до лікарень поступають люди з різних районів

"У дворі приватного будинку оперативники затримали чоловіка із опіками рук. Ним виявився 32-річний уродженець Херсонської області, який раніше відбував покарання за різні злочини. Два роки тому він звільнився з місць позбавлення волі", – зазначив керівник районної поліції.

Правоохоронці також встановили, що напередодні між родичем затриманого та власником авто стався конфлікт. Відтак чоловік придбав каністру бензину та підпалив автівку опонента. Частина пального потрапила на його одяг, і він теж загорівся. 

Підпалювачу оголошено про підозру за частиною другою статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-