У водія Hummer, який збив 10-річну дівчинку, примусово взяли аналізи

У водія Hummer, який збив 10-річну дівчинку, примусово взяли аналізи

Укрінформ
Шевченківський райсуд Києва задовольнив клопотання столичної прокуратури про примусове відібрання біологічних зразків у водія автомобіля Hummer, який підозрюється у вчиненні ДТП, внаслідок якої загинула 10-річна дівчинка.

Про це повідомляє столична прокуратура.

"30.07.2018 рішення суду про примусовий відбір зразків виконано", - йдеться у повідомленні. 

Як повідомлялося, після затримання підозрюваний у ДТП пройшов тест на драгері, після чого був доставлений до Київської міської наркологічної клінічної лікарні «Соціотерапія» для проходження освідування на стан алкогольного та наркотичного сп’яніння, де надав зразки сечі. 

Тест, а також результати лабораторного аналізу зразків сечі не виявили вмісту алкоголю та наркотичних речовин в організмі підозрюваного. 

Читайте також: Водій Hummer, який збив дитину, відмовився здати біоматеріали

Разом з тим, оскільки водій відмовився добровільно надати інші біологічні зразки, які повинні бути у достатній кількості для здійснення порівняльного дослідження та забезпечення безсумнівності їх походження від особи підозрюваного, прокуратура звернулася до суду з клопотанням про їх примусовий відбір. 

Отримання зразків для експертизи здійснено експертом Київського міського бюро СМЕ за участі адвоката. За результатами слідчої дії складено протокол, який долучено до матеріалів кримінального провадження. 

Як повідомляв Укрінформ, 23-річний Кирило Островський на автомобілі Hummer збив 24 липня ввечері неповнолітню дівчинку, яка переходила дорогу на пішохідному переході на бульварі Лесі Українки. Після наїзду водій іномарки зник з місця пригоди, але згодом його затримали.

Затриманому оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 21 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-