На Київщині поліція впіймала п'яного водія за кермом автобуса

На Київщині поліція впіймала п'яного водія за кермом автобуса

Укрінформ
На Київщині в рамках проведення комплексу цільових заходів під умовною назвою «Перевізник» патрульна поліція виявила нетверезого водія за кермом автобуса.

Про це інформує ГУ Нацполіції Київщини у Facebook.

«На Київщині в рамках проведення комплексу цільових заходів під умовною назвою «Перевізник» під час несення служби в с.Ковалівка Васильківського району патрульна поліція зупинила автобус, що здійснював перевезення робітників одного з підприємств. Під час перевірки документів, поліцейські помітили у водія явні ознаки алкогольного сп'яніння», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на момент зупинки пасажирів в автобусі не було, бо водій прямував до автопарку. Від проходження алкотестеру на стан сп'яніння чоловік відмовився.

Порушника було відсторонено від керування та складено адмінпротокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їхню увагу та швидкість реакції).

Читайте також: Операція "перевізник": за п'ять днів поліція зловила 10 п'яних маршрутників

Уточнюється, що міру покарання для водія надалі встановлюватиме суд.

Спецоперація «Перевізник» - комплекс цільових заходів, метою яких є профілактика та зниження аварійності за участю пасажирського транспорту, дотримання перевізниками та водіями вимог правил дорожнього руху та правил перевезення пасажирів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-