Киянам повідомили, де можна пройти безкоштовне медобстеження

Киянам повідомили, де можна пройти безкоштовне медобстеження

Укрінформ
У Києві до 3 серпня триватиме пілотний проект «Лікар у вашому домі» для профілактики та раннього виявлення захворювань киян.

Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, інформує прес-служба міської влади.

"Загалом від початку роботи проекту «Лікар у вашому домі» у всіх районах столиці обстеження пройшли 17 251 киянин", - зазначив він. 

Поворозник нагадав, що у рамках проекту кияни можуть безкоштовно пройти медичні обстеження. Зокрема, отримати первинні консультації щодо стану здоров’я, пройти експрес-тестування на неінфекційні захворювання, перевірити рівень цукру та холестерину у крові, виміряти артеріальний тиск, визначити індекс маси тіла тощо.

Читайте також: Супрун розповіла, як домашні улюбленці впливають на здоров'я

"Серед обстежених за минулий тиждень 1456 осіб страждають на підвищений тиск, 413 осіб мають підвищений рівень холестерину, а у 181 особи виявлено підвищені показники рівня цукру крові. Окрім того, низка обстежених мають надмірну вагу, зловживають палінням цигарок та алкоголем", – зазначив Поворозник. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-