Вбивство дівчини на Оболоні: поліція шукає свідків

Вбивство дівчини на Оболоні: поліція шукає свідків

Укрінформ
Поліція Києва розслідує вбивство дівчини на столичній Оболоні, що сталося пізно увечері 27 липня цього року.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Правоохоронці звертаються до всіх свідків та очевидців із проханням, якщо ви бачили молоду дівчину, яка ввечері перебувала в районі лісосмуги на вулиці Вишгородській, поворот на Велику Кільцеву в напрямку Пуща-Водиці, або інших осіб, котрі були у цьому районі, надати будь-яку інформацію про ці обставини. Дівчина була одягнута у спортивний одяг: темні бріджі, майка та кросівки світлого кольору. Звертатися за телефонами: 102, 418-30-22 або (067)976-39-20", - йдеться ку повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, тіло молодої дівчини із ознаками насильницької смерті правоохоронці знайшли вночі на території Оболонського району столиці. 

Читайте також: У Києві на Оболоні знайшли тіло 16-річної дівчини зі слідами насильства

До управління поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що її сестра пішла здому та не повернулася.  Співробітники поліції  розпочали невідкладні дії з пошуку дівчини. Близько третьої години ночі поліцейські у лісосмузі на вулиці Вишгородській знайшли тіло потерпілої зі слідами насильницької смерті. Це була 16-річна жителька Закарпатської області.

На даний час правоохоронці вживають необхідних заходів, аби встановити причетних до тяжкого злочину осіб. Труп направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-