Мондриївського призначили заступником голови КМДА

Мондриївського призначили заступником голови КМДА

Укрінформ
Екс-голову Подільської райдержадміністрації Валентина Мондриївського призначено заступником голови Київської міської державної адміністрації.

Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова, повідомляє прес-служба КМДА.

"Київський міський голова Віталій Кличко підписав розпорядження про призначення Валентина Мондриївського заступником голови Київської міської державної адміністрації з 27 липня 2018 року. Разом із тим його звільнено з посади голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації відповідно до розпорядження Президента України № 112/2018-рп", - йдеться у повідомленні.

Водночас сам Мондриївський зазначив, що відповідатиме на новій посаді за гуманітарні питання. "Нові завдання, які доручив мені міський голова, стосуються саме гуманітарних питань. Мова йде про освіту, соцзахист, спорт. Це пріоритетний та досить непростий напрямок, який наразі реформується не тільки у столиці, а й у державі в цілому. Моє прагнення, – щоб Київ і надалі був прикладом сучасного та дійсно європейського міста. Зроблю все залежне від мене, щоб галузі, які мені ввірені, розвивалися на належному рівні", – зауважив Мондриївський, додавши, що незалежно від посади, "завжди радий працювати на користь киян та рідного міста".

Валентин Мондриївський народився 7 листопада 1978 року в с. Журавлиха Ставищенського району Київської області.

У 2001 році здобув вищу освіту в Інституті журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю "журналістика", а у 2018 році у Національній академії державного управління при Президентові України отримав диплом магістра управління суспільним розвитком.

Закінчивши навчання, працював помічником народного депутата України, а у 2005 році очолив управління інформаційної політики Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Через рік став керівником прес-служби Кабінету міністрів України.

Читайте також: Порошенко звільнив голову Подільського району

Із 2007-го до 2010 року працював помічником-консультантом міністра оборони України, потім став керівником проектів у Всеукраїнському благодійному фонді "Україна – ЮНЕСКО".

У 2014 році очолив Подільську районну в місті Києві державну адміністрацію.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Президент України Петро Порошенко звільнив з посади голову Подільської районної в місті Києві держадміністрації Валентина Мондриївського і призначив на його місце Віктора Смирнова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-