Викрадену у Києві людину поліція знайшла за кілька хвилин

Викрадену у Києві людину поліція знайшла за кілька хвилин

Укрінформ
Патрульні поліцейські затримали осіб, імовірно причетних до викрадення людини у Києві.

Про це повідомляє Патрульна поліція.

"Інформація про те, що на вулиці Гарматній невідомі схопили чоловіка та силою посадили в автомобіль Audi, надійшла на спецлінію "102" вчора приблизно опівночі. У місті одразу оголосили план “Перехоплення” по розшуку даного авто. Уже за кілька хвилин на вулиці Машинобудівній один з екіпажів помітив та зупинив автомобіль, схожий за орієнтуванням. В авто перебували четверо людей – водій і троє пасажирів. Один із чоловіків, який перебував на задньому сидінні, повідомив поліцейським, що це його викрали й силою утримували в транспортному засобі", - йдеться у повідомленні.

Під час поверхневої перевірки в салоні авто патрульні виявили згортки з речовиною, схожою на наркотичну.

Інспектори затримали усіх трьох імовірних зловмисників та викликали на місце слідчо-оперативну групу. Речовини, схожі на наркотики, вилучили та направили на експертне дослідження. Обставини події будуть з’ясовувати слідчі.

Це не перший випадок викрадення людини у столиці.

Читайте також: На Чернігівщині побили та пограбували священика

Як повідомляв Укрінформ, у грудні минулого року був викрадений експерт у сфері IT і блокчейн-технологій, виконавчий директор біржі криптовалют EXMO LLP 40-річний Павло Лернер. Коли він вийшов зі свого офісу в Оболонському районі Києва, чоловіки у балаклавах затягли його у чорний Mercedes-Benz. У червні цього року  невідомі викрали сина фінансового аташе Посольства Республіки Лівії. Викрадачів було знайдено. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-