У центрі Києва відвідувачі кафе відкрили стрілянину

У центрі Києва відвідувачі кафе відкрили стрілянину

Фото
Укрінформ
У столичному кафе на Печерську сталася стрілянина між двома групами відвідувачів, поліція встановлює обставини інциденту.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Столичні правоохоронці отримали повідомлення, що опівдні у закладі харчування на бульварі Лесі Українки стрілянина. Зараз тривають оперативні заходи для встановлення учасників інциденту. Інформація про постраждалих уточнюється", - йдеться у повідомленні.

У поліції розповіли, що на виклик одразу виїхали екіпажі патрульних та слідчо-оперативні групи територіального та Головного управлінь поліції. На момент приїзду правоохоронців усі учасники конфліктної ситуації втекли із закладу. В приміщенні кафе експерти знайшли дві стріляні гільзи та предмет, схожий на пістолет.

Читайте також: Стрілянина у Торонто: поліція встановила особу нападника

За словами адміністрації та відвідувачів закладу, між двома компаніями стався конфлікт, унаслідок якого один із чоловіків зробив кілька пострілів. Після цього всі фігуранти події вибігли на вулицю та втекли.

Наразі співробітники поліції працюють на місці події. Вони опитують свідків та вивчають відео з камер спостереження з метою встановлення усіх учасників конфлікту.

Подія зареєстрована в Журналі обліку заяв та повідомлень про вчинені правопорушення Печерського управління поліції. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-