Як боролися з наслідками негоди у Києві

Як боролися з наслідками негоди у Києві

Відео
Укрінформ
У столиці до ліквідації наслідків негоди залучалися рятувальники, які прибирали дерева з доріг і машин, а також відкачували воду з підземних переходів та підтоплених будівель.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Києві.

Зазначається, що загалом було відкачано 3402 м. куб. води.

"Провели відкачування води із Солом'янського суду, вул. Шутова, задіювались рятувальники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини (ДПРЧ).

Проводилися роботи по відкачуванню води із підземного переходу, пр. Перемоги. На місці події працювали рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення .

Провели роботи по відкачуванню води із проїжджої частини дороги на перехресті вул. Теліги та вул. Щусєва. На місці подію працював особовий склад 6-ДПРЧ та 26-ДПРЧ, а також КАРС КМДА

Провели роботи по відкачуванню води із підземного переходу в районі Шулявського мосту на пр. Перемоги. Працювали бійці 6-ДПРЧ", - йдеться у повідомленні.

Крім того рятувальники прибирали повалені дерева та білборди. Зокрема на вул. Довнар-Запольського на проїжджу частину дороги впали два дерева, на пр. Перемоги, 53, було повалено білборд, який упав на дах припаркованої автівки, а поряд на інший автомобіль упало дерево.

Читайте також: У Києві трамваї та тролейбуси знову курсують за графіком

Рятувальники також проводили роботи з ліквідації наслідків поваленого дерева (стовбура) на 5-ти поверховий житловий будинок по вул. Щербаківського.

Повідомляється, що для ліквідації наслідків негоди від ДСНС загалом залучено 49 чоловік особового складу та 11 одиниць техніки.

Відео: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-