На столичній Борщагівці оперативно затримали крадія жіночих прикрас

На столичній Борщагівці оперативно затримали крадія жіночих прикрас

Укрінформ
У Києві затримали чоловік за вчинення розбійного нападу на жінку: зловмисник побив дівчину та відібрав у неї особисті речі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Подія сталася на вулиці Симиренка у Святошинському районі столиці. До чергової частини поліції звернулась жінка, яка розповіла, що невідомий напав на неї, відібрав телефон та ювелірні прикраси", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Німеччині чоловік влаштував різанину в автобусі, 14 поранених

Правоохоронці з’ясували, що заявниця поверталась додому, коли до неї підійшов незнайомець. Він кілька разів вдарив її по голові, а коли вона втратила свідомість, відібрав речі та втік.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу нападника. Ним виявився 39-річний місцевий мешканець, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Речові докази вилучено. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: Нападник на ромський табір під Львовом проведе 60 діб у СІЗО

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-