Поліція завела справу через пожежу у київському хостелі

Поліція завела справу через пожежу у київському хостелі

Укрінформ
Столична поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пожежі у хостелі в Києві, під час якої постраждали люди.

По це йдеться на сайті Нацполіції.

"Інцидент стався у Дніпровському районі Києва на вулиці Кибальчича. Внаслідок події п’ять осіб отримали опіки, із якими їх госпіталізували до медичного закладу" , - йдеться у повідомленні.

По прибуттю правоохоронці поспілкувалися зі свідками події та опитали потерпілих, яких потім відвезли до лікарні. Попередньо поліцейські встановили, що тілесні ушкодження три чоловіка та дві жінки отримали, коли намагалися покинути приміщення. Також співробітники поліції з’ясували, що до пожежі причетний один із постраждалих - мешканець хостелу, який після вживання алкоголю облив себе запальною рідиною та підпалив. У результаті виникла пожежа у кімнатах будівлі.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Покази свідків та потерпілих ретельно перевіряються, досудове розслідування триває.

Читайте також: Пожежа на шахті у ПАР забрала життя п'ятьох гірників

Як повідомляв Укрінформ, 15 липня о 19:38 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про виникнення пожежі у 2-поверховій адміністративній будівлі на вул. Кибальчича, 11-В. По прибуттю на місце події пожежних-рятувальників стало відомо, що горить приміщення на 2-му поверсі будівлі, що використовувалось як хостел. Під час пожежі постраждало 6 осіб. Одна потерпіла від госпіталізації відмовилась, решта були направлені до опікового центру клінічної лікарні.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-