Під Києвом стріляли у чоловіка, аби забрати $200

Під Києвом стріляли у чоловіка, аби забрати $200

Укрінформ
У Київській області введено план "Перехоплення" для розшуку озброєних бандитів, які у вівторок у селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району прострелили киянину руку і ногу та викрали гроші.

Про це інформує прес-служба ГУ Нацполіції в Київській області.

"У Київській області введено план "Перехоплення". Розшукуються розбійники. Оперативні служби та групи реагування патрульної поліції Київщини встановлюють місцезнаходження озброєних нападників, які сьогодні в селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району прострелили киянину руку і ногу та викрали гроші", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: 14 років в очікуванні виконання смертельного вироку: наскільки це довго

Встановлено, що попередньо 40-річний потерпілий знайшов оголошення про продаж автомобіля, після чого зустрівся з незнайомцями поблизу однієї зі столичних станцій метро. Щоб оглянути зацікавлений транспортний засіб, чоловіки спільно попрямували у Софіївську Борщагівку. Там невідомі почали вимагати у столичного жителя гроші. Через його фізичний супротив зловмисники здійснили декілька пострілів із травматичної зброї, відібрали 200 доларів та втекли.

Наразі потерпілий перебуває в Боярській ЦРЛ, де йому надається кваліфікована медична допомога. Його здоров’ю та життю вже нічого не загрожує.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-