За чотири роки у Києві відновили 300 парків і скверів - Кличко

За чотири роки у Києві відновили 300 парків і скверів - Кличко

Укрінформ
У Києві протягом чотирьох років відремонтовано та реконструйовано 300 парків і скверів. 

Про це заявив міський голова Віталій Кличко, повідомляє його прес-служба

“За чотири роки ми зробили колосальний обсяг роботи – відремонтували та реконструювали 300 парків та скверів. Статус парку чи скверу в столиці надали 120 зеленим зонам”, - зазначив Кличко. 

Він нагадав, що, зокрема, капітальний ремонт здійснили на першій черзі парку “Наталка”, нині там тривають роботи з облаштування другої черги. Оновлено також парки “Відрадний”, “Володимирська гірка”, першу чергу парку “Перемога”, а днями відкрився відремонтований сквер біля кінотеатру “Жовтень” на Подолі. 

Міський голова наголосив, що сьогодні влада працює над тим, аби в кожному районі міста була своя зона відпочинку рівня парку “Наталка” на Оболоні. 

Крім того, за словами Кличка, до Дня міста у 2019 році планується звести пішохідний міст, який з’єднає Володимирську гірку та Арку дружби народів. Він висловив сподівання, що цей перехід "зробить наше місто ще більш привабливим з туристичної точки зору”. 

Читайте також: Столична влада переймає світовий досвід з ремонту доріг - Кличко

Говорячи про облаштування зон відпочинку, Кличко нагадав, що цього літа в Києві працюють 13 муніципальних пляжів та 17 зон відпочинку біля води без можливості купання. Зокрема, 7 київських пляжів мають міжнародну екологічну відзнаку “Блакитний прапор”, яка означає, що пляж відповідає стандартам якості води, екологічного менеджменту, безпеки і сервісу. 

За словами міського голови, піску з Багам на київські пляжі, звичайно ж, не завозили - відмінної його якості вдалося досягти завдяки технології очищення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-