Затриманому за вбивство київського копа оголосили підозру

Затриманому за вбивство київського копа оголосили підозру

Укрінформ
Прокуратурою Києва повідомлено про підозру 48-річному мешканцю Києво-Святошинського району Київської області за фактом умисного вбивства 41-річного підполковника поліції Дмитра Глушака 5 липня у Києві.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури у Facebook

“На даний час затриманому оголошено підозру у вчиненні злочинів, передбачених п. 6 ч.2 ст. 115 (умисне заподіяння смерті іншій людині, вчиненому з корисливих мотивів), та ч. 4 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаним з насильством) КК України. До Шевченківського районного суду м. Києва внесено клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, - йдеться в повідомленні. 

Встановлено, що наприкінці червня зловмисник, який вже був неодноразово судимий за тяжкі корисливі злочини, через мережу Інтернет знайшов оголошення потерпілого щодо продажу золотого ланцюжка та домовився про зустріч.

Під час зустрічі, сівши в автомобіль на заднє сидіння, підозрюваний здійснив у потерпілого два постріли з вогнепальної зброї, після чого заволодів його речами, а саме золотим ланцюжком та мобільним телефоном, та зник з місця події. 

Завдяки копіткій роботі слідчих та оперативних підрозділів столичної поліції особу підозрюваного було встановлено та у подальшому затримано на території Київської області. 

Проведеними першочерговими слідчими (розшуковими) діями вдалося встановити та вилучити зброю, з якої ймовірно вчинене вбивство. 

Читайте також: Підозрюваного у вбивстві київського копа затримали, він має п’ять судимостей

Зібрані у ході досудового слідства докази обгрунтовано підтверджують причетність затриманого до злочину, а також свідчать про ретельну підготовку до його вчинення.

Слідство у кримінальному провадженні триває. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-