На вихідні у столиці на двох проспектах частково обмежать рух

На вихідні у столиці на двох проспектах частково обмежать рух

Укрінформ
У зв'язку із виконанням ремонтних робіт на шляхопроводах поблизу станцій метро «Харківська», «Осокорки» та «Позняки» на просп. Миколи Бажана в столиці буде частково обмежено рух транспорту.

Про це повідомили у КК «Київавтодор», інформує КМДА.

Як зазначається у повідомленні, рух буде обмежено із 09:00 до 15:00 28 червня у напрямку Південного мостового переходу та із 14:00 до 20:00 29 червня у напрямку на виїзд із міста.

Окрім того, із 09:00 до 18:00 30 червня у зв'язку із виконанням ремонтних робіт на шляхопроводах поблизу станції метро «Чернігівська» та на перетині просп. Броварського із вул. Будівельників на просп. Броварському буде частково обмежено рух транспорту у першій та другій смугах руху почергово у напрямку на виїзд із міста.

Читайте також: У Вінницькому транспорті запроваджують е-квиток

Також повідомляється, що із 09:00 до 18:00 1 липня у зв'язку із виконанням ремонтних робіт на шляхопроводі на перетині просп. Броварського із вул. Кіото на просп. Броварському буде частково обмежено рух транспорту в першій та другій смугах руху почергово у напрямку на виїзд із міста.

Комунальна корпорація «Київавтодор» просить водіїв із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов'язаних із виконанням ремонтних робіт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-